Welkom op de website van:

Malik Tennisschool

Het voorjaar staat alweer voor de deur. Hebt u niet of onvoldoende gelegenheid gehad uw spelniveau op peil te houden?? Wellicht waren er een aantal puntjes in uw tennisspel, die u graag zou willen verbeteren. Wij kunnen u hierbij behulpzaam zijn:

Naast de complete tennisopleiding op nationaal niveau die wij speciaal voor jeugdige talenten aanbieden, kunnen wij u een speciaal voor u opgezet les/trainingsprogramma aanbieden, aansluitend op uw speciale wensen en/of die van uw trainingsmaten. Nadere bijzonderheden bespreken wij graag met u. Deze mogelijkheid staat op het inschrijfformulier aangegeven als Categorie X (van eXtra). Zoals u van ons gewend bent, staan degelijkheid en kwaliteit bij ons voorop. Kijk daarvoor op de Algemene Cursus Info pagina.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van Java Scripts, Quicktime- en *.PDF bestanden evenals Windows Media Player bestanden. Als u problemen hebt met het Navigatiemenu of als u de *.MOV of de *.PDF bestanden niet kunt openen, klik dan op het desbetreffende icoontje onderaan deze pagina om de benodigde (gratis) software te installeren. Daarnaast heeft u een recente versie van de Windows Media Player nodig.

Deze website laat zich het beste bekijken met Microsoft IE 7 in een resulutie van 1024 x 768. Bepaalde functies kunnen niet of niet goed werken met andere Internet browsers. Webmaster